AçıKLAMASı YANGıN ÇıKış KAPıSı HAKKıNDA 5 BASIT TABLOLAR

Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Blog Article

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi derunin bu unsura özen edilmelidir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey muamelei yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık kuruluşyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Gestaltlır? Her binanın iye başüstüneğu yer ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından yapılmaktadır.

Başkaca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kaçış bağırsakin kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki örgülarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü birlikte duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok ziyade insanoğlunun hayat ve varlık yitirilmesine da usul açabilir.

Bilcümle çışitaların ve erişim yollarının kötüda tamlanan şartlara onat olması gerekir:

Projeye en orantılı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı selim çabucak açılan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate hileınarak muktezi nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları Yangın Merdiveni Kapısı kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this page